Return to Top

Volunteer Sign-Up


Volunteer Program Guide

Volunteering your time will help ensure a seamless execution of the HCSRN Annual Conference. Your assistance is invaluable to the Conference planning team!! This is a unique opportunity for a 'behind-the-scenes' look at what it takes to run a smooth meeting, and is a great career development opportunity.

Volunteering for six or more hours over the course of the 4-day Conference will earn a complimentary registration. Sign up for six or more hours on the volunteer website and your link for complimentary registration will be included in your confirmation email.

Please review the Volunteer Program Guide for explanation of the different roles and tasks.

Schedule subject to change based on final program.


Want to sign up to volunteer? Sign Up

Already signed up to volunteer? Login



Tuesday, April 7

Registration & Information Desk - Regency Foyer
12:30 PM-3:00 PM (2.5 hours)
1 volunteer signed up, 3 needed
Registration & Information Desk - Regency Foyer
3:00 PM-6:00 PM (3 hours)
3 volunteers signed up, 3 needed

Wednesday, April 8

Registration & Information Desk - Regency Foyer
07:00 AM-10:00 AM (3 hours)
3 volunteers signed up, 3 needed
Registration & Information Desk - Regency Foyer
10:00 AM-1:00 PM (3 hours)
3 volunteers signed up, 3 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth B
10:30 AM-12:30 PM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth C
10:30 AM-12:30 PM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth D
10:30 AM-12:30 PM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Registration & Information Desk - Regency Foyer
1:00 PM-4:00 PM (3 hours)
1 volunteer signed up, 3 needed
Panel Session - Commonwealth B
1:30 PM-3:30 PM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Panel Session - Commonwealth C
1:30 PM-3:30 PM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Panel Session - Commonwealth D
1:30 PM-3:30 PM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed

Thursday, April 9

Registration & Information Desk - Regency Foyer
06:45 AM-09:45 AM (3 hours)
2 volunteers signed up, 2 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth B
08:00 AM-10:00 AM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - LATE BREAKER HOLD - Commonwealth C
08:00 AM-10:00 AM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth D
08:00 AM-10:00 AM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Registration & Information Desk - Regency Foyer
10:00 AM-1:00 PM (3 hours)
2 volunteers signed up, 2 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth B
12:30 PM-2:30 PM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth C
12:30 PM-2:30 PM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth D
12:30 PM-2:30 PM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Registration & Information Desk - Regency Foyer
1:00 PM-4:00 PM (3 hours)
2 volunteers signed up, 2 needed
Panel Session - Commonwealth B
2:30 PM-4:30 PM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Panel Session - LATE BREAKER HOLD - Commonwealth C
2:30 PM-4:30 PM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Panel Session - Commonwealth D
2:30 PM-4:30 PM (2 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed

Friday, April 10

Registration & Information Desk - Regency Foyer
07:45 AM-10:30 AM (2.75 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed
Panel Session - Commonwealth B
08:00 AM-10:00 AM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Panel Session - Commonwealth C
08:00 AM-10:00 AM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Panel Session - Commonwealth D
08:00 AM-10:00 AM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth B
09:45 AM-11:45 AM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth C
09:45 AM-11:45 AM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Oral Abstract Session - Commonwealth D
09:45 AM-11:45 AM (2 hours)
0 volunteers signed up, 1 needed
Registration & Information Desk - Regency Foyer
10:30 AM-1:00 PM (2.5 hours)
1 volunteer signed up, 1 needed